Wie zijn onze vloggers?

Lieke van der Plas

Vera Britt

Julian Klop

Lieke is een 23 jarige vlogster uit Rotterdam. Lieke is de eerste zakelijke vlogster van Nederland. Ze is eigenaresse van haar eigen bedrijf LEF Media waar ze al mooie opdrachten mee heeft binnengehaald zoals: vloggen op de Euromast!

Vera Britt een vrouw met 2 voornamen. Ze komt uit Dordrecht waar ze een bekend gezicht is door de vlogserie “Dordt Vlogt”.  Ze leerde haarzelf alles over video’s maken en zei haar baan op om full time te vloggen. Haar verslaving? Sociale Media.

Julian is ook één van onze succesvolle vloggers. Julian is 23 jaar oud en buiten dat hij een vlogger is , is hij ook presentator en videomakers. Al van jongs of aan is hij geïntresseerd in media en entertainment. Julian is een echte ondernemer!

Jim Van den Bliek

Cheryl Mauer

Daphne Bogaert

Jim van Bliek is een van onze enthousiaste huisvloggers, maar ook is hij acteur en Creative Producer. Jim is een bekend gezicht. Je zou hem kunnen kennen uit vlogs van de programma’s: Trips & Travel en De Beste van Nederland. Met trots kunnen wij hem benoemen tot een van onze ervaren vloggers.  

Cheryl Mauer is een presentatrice , internationaal model, televisie, filmmaakster en vlogger. Kortom alles in één! Het creëren van mooie items voor mensen is wat haar drijft. Dit is haar passie. Je zou haar kunnen kennen van het succesvolle tv programma: Da’s Goed Geregeld. 

Daphne is een 27 jarige vlogster uit Rotterdam Ze is een van de huisvloggers van Stay in Touch Media BV.  Daphne is sociale meid. Dit is dan ook een goede reden om Daphne in te schakelen. De opdrachtgevers willen graag Daphne als gezicht van hun bedrijfsvlog,  gezien ze erg natuurlijk presenteert.