Wij zijn Stay in Touch Media!

Stay in Touch Media BV is een mediabedrijf gespecialiseerd in video content voor televisie en online. Met een enthousiast en creatief team maken wij succesvolle programma’s voor RTL  zoals: Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, De Beste van Nederland en Business NL. Daarnaast is Stay In Touch Media het eerste bedrijf in Nederland wat vloggen voor bedrijven heeft gelanceerd. Voor elk programma en videoproject hebben wij verschillende teams die met veel passie zorgen voor een pakkend eindresultaat.

Stay in Touch Media heeft een professioneel team om zich heen verzameld van ervaren regisseurs, redacteuren, social media specialisten tot zakelijke vloggers. Het team voelt als één grote, gezellige familie die die hoge kwaliteit bovenaan zet. Bij ons is uw mediaproductie in goede handen en onze ervaren marketeers brainstormen graag mee over de invulling van de (social) media campagne.

De reden dat opdrachtgevers voor ons kiezen is vooral gebaseerd op onze ervaring in het medialandschap, enthousiasme, oog voor detail maar bovenal de onuitputtelijke creativiteit.

Het team van Stay in Touch Media

Kevin
Mike
Jasper
Jaap

Kevin Brouwer

Mike van Doorn

Jasper Bons

Jaap Smit

Creative Director

Uitvoerend Producent

Eindredacteur

Video editor